فولکس پاسات 2015 مجلل‌تر از همیشه

فولکس‌واگن ادعا می‌کند که پاسات جدید لااقل دو پله بالاتر از رقبایش در سگمنت یا کلاس D قرار می‌گیرد. هشتمین نسل از خودروی محبوب خانوادگی فولکس اینک لوکس‌تر و پخته‌تر به نظر می‌رسد. پاسات جدید که با کد D8 و روی پلتفرم جدید مدولار MQB فولکس ساخته می‌شود، بزرگ‌ترین خودرویی است که تاکنون روی این معماری ساخته شده است. با طول 4767، عرض 1832، ارتفاع 1456 و فاصله بین دو محور 2791 میلی‌متر، عریض‌تر، کوتاه‌تر و کم ارتفاع‌تر از نسل فعلی پاسات خواهد بود. اما نکته مهم افزودن 79 میلی‌متر به فاصله بین دو محور است که فضای داخلی را ارتقا داده است. علاوه بر افزایش فضای سر و پای سرنشینان، 21 لیتر به فضای بار مدل سدان و 47 لیتر به فضای بار مدل استیشن افزوده شده و اکنون صندوق بار این دو مدل به ترتیب 586 و 650 لیتر گنجایش دارند. خوشبختانه به لطف استفاده از مواد سبک‌تر و ساختار جدید، وزن خودرو تا 85 کیلوگرم کاسته شده است.

طراحی پاسات جدید بیشتر به سلیقه آمریکایی می‌ماند. یک نوار متالیک روی چراغ‌ها و جلوپنجره را فراگرفته و نوارهای افقی روی جلوپنجره و چراغ‌های جلوی ذوزنقه ای با تکنولوژی LED سبکی با ابهت و شکیل و البته نئوکلاسیک را رقم زده‌اند. سه نوع LED برای چراغ‌های جلو در نظر گرفته و جانشین لامپ‌های هالوژن شده‌اند. پروژکتور کامل با نور کمکی پویا با استفاده از دوربین برای کنترل پرتوهای نور بالا عمل می‌کند و همچنین چراغ‌های روزتاب U شکل نیز با 32 لامپ LED عمل می‌کنند. طراحی خودرو به‌گونه‌ای است که آن را خوابیده‌تر و عریض‌تر نشان می‌دهد. سقف منحنی و شیب‌دار به شکل‌گیری چنین تصوری کمک بیشتری می‌کند. خطوط کناری بدنه که دستگیره‌های جانبی هم روی آن‌ها قرار دارد ممکن است الگوهای ب ام و را به ذهن متبادر کند. حتی برش ستون C هم کاملاً مشابه سری 3 می‌باشد. ب این وجود در نمای جانبی فولکس آینه‌ها را از روی پنجره‌ها برداشته و روی درها قرار داده است.

نمای عقب خودرو تحت شعاع چراغ‌های کوچک و فرم ساده درب صندوق قرار می‌گیرند. اگزوزهای ذوزنقه ای شکل دوگانه برای موتورهای بزرگ‌تر، ظاهری به مراتب متشخص‌تر به خودرو بخشیده‌اند. در مجموع می‌توان ترکیب انتهایی خودرو را با الگوهای آشنای مدل CC و گلف R تکامل یافته دانست.

ویژگی‌های کابین نیز همانند بیرون خودرو شامل یک نوار سرتاسری است که درون داشبورد مشابه جلوپنجره با نوارهای افقی که در بعضی قسمت‌ها با دریچه‌های تهویه نیز ادغام شده‌اند، می‌باشد. بقیه کابین تقریباً مشابه مدل گلف MK7 می‌باشد که مدرن، صاف و ساده و شیک می‌باشد. در روبروی راننده، نشانگرهای داشبورد دیجیتالی برای اولین بار در فولکس‌واگن مشاهده می‌شوند که برگرفته از آئودی TT جدید است. این صفحه نمایش 12.3 اینچی علاوه بر اطلاعات سرعت و دور موتور، برای نمایش اطلاعات سیستم ناوبری و نقشه و دسترسی به تلفن همراه و سیستم سرگرمی به کار می‌رود. همچنین یک پروژکتور نمایشگر سربالا برای نمایش اطلاعات روبروی راننده و روی شیشه جلوی خودرو به صورت سه بعدی نیز با این سیستم یکپارچه گردیده است.

در کنسول وسط می‌توانید آخرین نسل از سیستم سرگرمی فولکس را بیابید. این سیستم با صفحه نمایش بزرگ‌تر و با رزولوشن بالاتر و نمایش سریع‌تر و روان‌تر اطلاعات، با گوشی‌های هوشمند نیز همراه می‌شود. سیستم سرگرمی سرنشینان عقب نیز به صورت اختیاری قابل سفارش است.

در مجموع نه پیشرانه مختلف برای پاست جدید در نظر گرفته شده است که همگی 4 سیلندر با تزریق مستقیم سوخت و مجهز به توربوشارژر می‌باشند. میزان CO2 تولیدی 20 درصد کاهش یافته است. پنج موتور بنزینی TSI می‌توانند محدوده قدرتی بین 132 تا 280 اسب بخار را تولید نمایند. در حالی که سه موتور دیزلی TDI هم بین 150 تا 240 اسب بخار خروجی دارند. موتور برجسته دیزلی 2.0 لیتری این مدل با 240 اسب بخار قدرت و 500 نیوتن متر گشتاور مجهز به توربوشارژر دوقلو و اینتر کولر است. سیستم 4Motion برای انتقال نیرو به هر چهار چرخ همراه با گیربکس هفت سرعته اتوماتیک DSG با کلاچ دوگانه هم روی این مدل به صورت استاندارد نصب می‌گردند که باعث می‌شوند این مدل دیزلی به سرعت 240 کیلومتر بر ساعت دست یابد در حالی که مصرف سوخت آن تنها 5.3 لیتر در صد کیلومتر می‌باشد.

آخرین نوع از قوای محرکه برای پاست یک پیشرانه پلاگین هیبریدی است. این پیشرانه از ترکیب یک موتور 156 اسبی 1.4 لیتری TSI و یک موتور الکتریکی 109 اسبی خلق می‌گردد که خروجی مفید 211 اسب بخار دارد. شتاب صفر تا صد این مدل کمتر از 8 ثانیه و نهایت سرعت آن 210 کیلومتر بر ساعت است. با موتور برقی و نیروی باتری‌ها می‌توان به تنهایی تا 50 کیلومتر مسافت را طی کرد. در حالی که با استفاده از باک بنزین و باتری در مجموع برد 1000 کیلومتری را می‌توان به دست آورد. مصرف سوخت و آلایندگی این مدل مشابه گلف GTE است یعنی 1.5 لیتر سوخت در صد کیلومتر و 35 گرم دی‌اکسید کربن در هر کیلومتر.

ویژگی‌های جدید برای پاسات 2015 در نظر گرفته شده‌اند. از جمله سیستم رادار با قابلیت 360 درجه و تشخیص موانع، نسل جدید سیستم دستیار پارک که به صورت نیمه اتوماتیک، خودرو را فرمان داده و پارک می‌کند، یک سیستم درب عقب آسان‌بازشو برای مدل استیشن، سیستم رانندگی خودکار در ترافیک با کمک کروز کنترل تطبیقی شامل فرمان دهی، ترمز و گاز خودکار در سرعتهای زیر 60 کیلومتر بر ساعت بدون نیاز به دخالت راننده، هشدار دهنده‌های ایمنی برای جلوگیری از برخورد و تصادف و ترمز خودکار الکترونیکی را می‌توان نام برد.

فولکس پاسات B8 در سه ماهه پایانی سال در اروپا عرضه می‌شود. قیمت شروع این خودرو 25,875 یورو برای سدان و 25950 یورو برای استیشن می‌باشد. در صورت ورود به کشور ما نیز قیمت آن فراتر از 200 میلیونی است که برای نسل قبلی آن در ایران در نظر گرفته شده است.

همچنین ببینید

50 خودرو که جهان را تغییر دادند – قسمت 5 و پایانی

صنعت خودروسازی بدون شک یکی از مهم‌ترین صنایع جهان است. کافی است به سرمایه‌ی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با امداد فارما