5 ویژگی شاخص در پژو Instinct کانسپت

پژو تصاویر و جزئیات کانسپت جدید خود با نام Instinct را منتشر کرده است. این خودرو در رویداد MWC در بارسلونا به نمایش درآمده و چند روز دیگر نیز در نمایشگاه خودروی ژنو 2017 حضور خواهد داشت.

پژو تایید کرده که این خودرو را تولید نخواهد کرد. هرچند با این خودرو می توانیم ایده ای از ظاهر خودروهای کاملا خودرانی که در حدود سال 2025 به بازار خواهند آمد داشته باشیم.
و اینجا 5 شاخصه ی کلیدی این خودرو را با هم مرور می کنیم.

اینترنت اشیا

با استفاده از پلتفرم ARTIK IoT سامسونگ، کانسپت Instinct پیش‌نمایشی از چگونگی اتصال خودروها به گوشی‌های هوشمند، تلویزیون، شبکه‌های اجتماعی، خانه و… را ارائه می‌کند. متعاقباً، این خودرو می‌تواند پروفایلی را درباره‌ی مالک گردآوری کند که شامل علایق موسیقیایی، ملاقات و حتی برنامه‌ی فیتنس او می‌باشد. این موضوع برای کمک به عملکردهای روزانه‌ی مالک استفاده می‌شود.

برای مثال وقتی شما پیشرانه را استارت می‌زنید، درب‌های خانه قفل خواهد شد. به همین ترتیب سیستم ناوبری می‌تواند جزئیات مقصد شما را روی گوشی نشان داده و زمان ترک مبدأ را برای دیر نکردن پیشنهاد کند.

کابین ساده‌سازی شده

خودروهای خودران آینده کاکپیت های الهام گرفته از هواپیما نخواهند داشت. کابین هایی که پر از اهرم و دکمه است. نه این‌گونه نخواهد بود.

همان‌گونه که در کانسپت پژو و بسیاری از مفهومی‌های خودران دیگر دیده‌ایم (کانسپت کرایسلر پورتال و مرسدس F015 را ببینید) کابین مینیمالیستی و ساده خواهد بود. با وجود صفحه‌نمایش‌های زیاد شاهد فضایی‌ تروتمیز و بی‌آلایش خواهیم بود.

آئرودینامیک فعال

به منظور بهبود حداکثری مصرف سوخت و کارایی، آئرودینامیک فعال در آینده به خودروهای اسپورت نظیر پورشه 911 یا فراری محدود نخواهد شد.

کانسپت پژو در بخش جلویی از تیغه‌ی هوایی فعالی بهره برده که در سرعت 90 کیلومتر در ساعت به منظور بهبود نیروی رو به پایین بکار می‌رود. همچنین اسپویلر فعال و مجراهای هوایی نیز برای بهبود آئرودینامیک خودرو در نظر گرفته شده‌اند.

حالت‌های رانندگی خودران

کانسپت Instinct از دو حالت “نرم” و “تیز” برای رانندگی خودکار بهره‌مند است. همان‌گونه که از نام آن برمی‌آید، حالت رانندگی نرم برای رفت‌وآمدهای آرام در زمانی که مالک می‌تواند ریلکس باشد و کتاب بخواند یا حتی فیلم ببیند استفاده خواهد شد. هرچند اگر مالک برای رسیدن به مقصد خود عجله داشته باشد می‌تواند حالت تیز را انتخاب کند.

نه تنها این ویژگی روی کاغذ جذاب به نظر می‌رسد بلکه شاید مورد علاقه‌ی طرفدارانی که خیلی به خودروهای خودران رغبت نشان نمی‌دهند نیز باشد. طبق گفته‌های اتوکار، با دانلود یک نرم‌افزار مالکان می‌توانند به‌صورت مجازی شاهد رانندگی فردی با مهارت‌های یک راننده‌ی مسابقه‌ای باشند؛ بنابراین راننده‌ها می‌توانند مهارت‌های خود را با تحلیل چگونگی محاسبات و رانندگی کامپیوترهای در پیچ‌ها و زمان ترمز گیری و فرمان دادن افزایش دهند.

پلاگین هیبریدی یا الکتریکی؟

کانسپت پژو بجای استفاده از قوای محرکه‌ی کاملاً الکتریکی از نسخه‌ی پلاگین هیبریدی استفاده کرده است. خب می‌توان گفت که پیکربندی قوای محرکه‌ی این کانسپت موضوع مهمی نیست؛ اما پس از تکنولوژی خودران، الکتریکی سازی بزرگ‌ترین تغییری است که انتظار داریم در صنعت خودرو رخ دهد؛ و با توجه به اینکه پژو در سال‌های پس از 2020 خودروها را با تکنولوژی خودران سطح 5 و قوای محرکه‌ی پلاگین هیبریدی می‌بیند، پس می‌توان گفت که استفاده از خودروهای الکتریکی انبوه دیرتر از زمانی خواهد بود که ما پیش‌بینی می‌کنیم.

همچنین ببینید

فناوری اسکای اکتیو

آیا شرکتهای خودروساز به آینده فکر  می کنند؟ بیشترین دغدغه ها و نگرانیهای  آنان چیست؟ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با امداد فارما