دوئل بنتلی فلاینگ اسپار و مرسدس-مایباخ S600

امروز نوبت به گروه سدان‌های فوق لوکس رسیده است تا بار دیگر شاهد دوئلی آز آن‌ها باشیم. در رقابت قبلی این گروه، رولزرویس فانتوم در برابر مایباخ 62S قرار گرفت که مجموعاً در هردو نظرسنجی تعداد 2525 رأی در این جدال ثبت شد. از این آراء، فانتوم توانست 1530 رأی را به خود اختصاص دهد و با کسب 60 درصد از کل آرا راهی مرحلهٔ بعد شود درحالی‌که 62S موفق به کسب 995 رأی شده است. حال امروز دو سدان سوپرلوکس دیگر به نام بنتلی فلاینگ اسپار و مرسدس-مایباخ S600 در برابر یکدیگر قرار گرفته‌اند.

بنتلی فلاینگ اسپار

بنتلی برای اولین بار در سال 2005 مدل کانتیننتال فلاینگ اسپار را به‌عنوان نسخهٔ سدان مدل کانتیننتال GT معرفی کرد. این خودرو روی پلت‌فرم فولکس‌واگن فیتون ساخته شده بود و از قوای محرکهٔ آئودی A8 استفاده می‌کرد. کانتیننتال فلاینگ اسپار در ظاهر نیز شباهت زیادی به برادر کوپهٔ خود داشت. تولید نسل اول این سدان لوکس تا سال 2013 ادامه داشت تا اینکه نوبت به نسل دوم یا کنونی رسید. در این نسل اما کلمهٔ کانتیننتال از نام این خودرو حذف شده و فقط با نام فلاینگ اسپار عرضه گردید. همچنین طراحی آن نیز تا حدودی با کانتیننتال GT متفاوت شده تا فلاینگ اسپار برخلاف گذشته، هویتی مستقل داشته باشد. این ماشین در نسل نخست خود سدان پرچم‌دار بنتلی محسوب می‌شد اما با معرفی مدل مولسان در سال 2010 این عنوان را به برادر بزرگ‌تر خود واگذار کرد. نسل دوم فلاینگ اسپار همچنان بر روی همان پلت‌فرم D1 گروه فولکس‌واگن ساخته شده است. این خودرو در نسل اول خود تنها با یک پیشرانهٔ 6 لیتری W12 عرضه می‌شد اما در نسل دوم در کنار موتور دوازده سیلندر، یک پیشرانهٔ کوچک‌تر 4 لیتری V8 هم برای آن ارائه شد. ولی ما برای این دوئل همان موتور دوازده سیلندر توئین توربوی فلاینگ اسپار را انتخاب کرده‌ایم که 625 اسب بخار قدرت و 800 نیوتن متر گشتاور دارد. این پیشرانه که از ساختار منحصربه‌فرد W شکل استفاده می‌کند، در آئودی A8 هم بکار می‌رود. نیروی عظیم این پیشرانه نیز توسط یک گیربکس هشت سرعتهٔ اتوماتیک به‌صورت استاندارد به هر چهارچرخ انتقال پیدا می‌کند. نسخهٔ قدرتمندتری از این مدل نیز با نام فلاینگ اسپار W12 S نیز به‌تازگی معرفی شده که 635 اسب بخار قدرت دارد.

مرسدس-مایباخ S600

مرسدس بنز پس از فروش نه‌چندان مناسب سدان‌های فوق لوکس مایباخ، تصمیم گرفت این برند را تعطیل کرده و آن‌را به زیر برندی جهت عرضهٔ نسخهٔ لوکس‌تری از محصولات خود تبدیل کند. اولین محصول این شیوهٔ جدید، نسخهٔ کشیده و لوکس‌تری از مرسدس بنز S کلاس بود که در سال 2015 تحت برند مرسدس-مایباخ معرفی شد. این خودرو در ظاهر تا حد زیادی با S کلاس یکسان است و فقط 34 سانتیمتر طول بیشتری نسبت به نسخهٔ معمولی S کلاس دارد. لچکی عقب، لوگوی مایباخ و رینگ‌های منحصربه‌فرد نیز از دیگر تفاوت‌های S کلاس مرسدس-مایباخ با S کلاس معمولی هستند. این نسخه نیز همراه با خانوادهٔ S کلاس به‌تازگی فیس‌لیفتی را تجربه کرده است. این سدان لوکس در دو مدل S500 و S600 که اولی مجهز به موتور V8 است و دومی از پیشرانهٔ V12 استفاده می‌کند. در این دوئل جهت هماهنگی با رقیب بریتانیایی، مرسدس-مایباخ S600 شرکت کرده است. پیشرانهٔ 6 لیتری دوازده سیلندر توئین توربوی این خودرو 530 اسب بخار قدرت و 830 نیوتن متر گشتاور دارد اما برخلاف فلاینگ اسپار، این نیرو توسط یک گیربکس هفت سرعتهٔ اتوماتیک فقط به چرخ‌های عقب منتقل می‌شود و امکان سفارش سامانهٔ چهارچرخ محرک 4Matic هم برای آن وجود ندارد. مایباخ S600 به لطف برخورداری از طول و فاصلهٔ محوری بیشتر نسبت به S کلاس، فضای عقبی بیشتری دارد که به امکانات و تجهیزات رفاهی بیشتری هم مجهز است. همچنین قیمت این مدل نیز به میزان قابل‌توجهی بیشتر از S600 معمولی است اما بااین‌حال برخی این خودرو را فاقد هویت مستقل یک مایباخ می‌دانند چراکه این چیزی بیشتر از یک مرسدس بنز S کلاس کشیده نیست.

مشخصات فنی
    بنتلی فلاینگ اسپار                               مرسدس-مایباخ S600
پیشرانه     6 لیتری W12                              6 لیتری V12
تنفس     توئین توربو                                توئین توربو
قدرت     625 اسب بخار                         530 اسب بخار
گشتاور     800 نیوتن متر                        830 نیوتن متر
گیربکس     8 سرعته اتوماتیک                  7 سرعته اتوماتیک
محور محرک     چهارچرخ                      عقب
شتاب صفرتاصد     4.1 ثانیه                    4.7 ثانیه
مسافت 400 متر     12.5 ثانیه                 13.4 ثانیه
حداکثر سرعت     320 کیلومتر/ساعت         210 کیلومتر/ساعت
مصرف سوخت     14.7 لیتر (ترکیبی)        14.7 لیتر (ترکیبی)
وزن     2495 کیلوگرم                         2405 کیلوگرم
طول     5.30 متر                               5.45 متر
فاصلهٔ محوری     3.06 متر                    3.36 متر
قیمت پایه     228,025 دلار                   192,225 دلار

این دوئل‌ها، مقایسه‌هایی برای دریافت و شناخت خودروهای برتر نیستند بلکه نظرسنجی برای شناخت خودروهای محبوب‌تر بین شما کاربران ایرانی می‌باشند؛ بنابراین با توجه به جمیع جهات، جذابیت، طراحی بدنه و کابین، برند، ویژگی‌های فنی، قیمت و مقرون‌به‌صرفه بودن و حتی تجربه کاربری، کدام خودرو را ترجیح می‌دهید؟ دلایل و معیارهای انتخاب خود را نیز لطفاً در بخش نظرات بیان فرمایید.

همچنین ببینید

50 خودرو که جهان را تغییر دادند – قسمت 5 و پایانی

صنعت خودروسازی بدون شک یکی از مهم‌ترین صنایع جهان است. کافی است به سرمایه‌ی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با امداد فارما